Drakenbootfestival Weert op 29 juni 2019

Voor de promotie van onze Thorner zeilclub zouden we het leuk vinden om mee te doen met het drakenbootfestival op 29 juni. Bovendien gaan de opbrengsten naar een goed doel.

Het is een mooie gelegenheid om onze zeilclub te presenteren en meer bekendheid te geven. Hiervoor hebben we minimaal 17 deelnemers nodig:

1 trommelaar die het ritme aangeeft en 16 peddelaars. En dan nog 2 reserve peddelaars. Dus totaal 19 pp.

De drakenboot en de stuurman worden door de organisatie (Kiwanis Club Weert) ter beschikking gesteld. Dit project van de Kiwanis is een serviceproject om gelden te genereren voor goede doelen.

De TZC betaalt het inschrijfgeld, zorgt voor shirts met ons logo en voor de consumpties.

Een leuk project om samen aan deel te nemen en natuurlijk rekenen we ook op veel supporters om het team aan te moedigen. De minimum leeftijd is 16 jaar. (Dat heeft te maken met verzekeringen).

Om een indruk te krijgen, zie dit promotiefilmpje.

Drakenbootraces worden door het hele land georganiseerd. Op zaterdag 8 juni is er een race op de Noorderplas in Roermond. Daar kunnen we de kunst dus al een beetje afkijken.

Aanmelden uiterlijk vóór 1 juni

(liefst eerder, in verband met de voorbereidingen zoals shirts, enz.)

Geef dan ook meteen de maat voor het shirt door: L, XL, XXL, XXL und so weiter

Evenementencommissie