Commissies zoeken versterking

Beste leden van de Thorner zeilclub,

Om de zeilclub goed draaiende te houden zijn verschillende commissies op zoek naar extra mensen (m/v). Voor nieuwere leden de gelegenheid om nog meer bij de familie te gaan horen die we met z’n allen graag willen zijn.

De onderhoud commissie zoekt elektrotechnische ondersteuning voor een aantal concrete klussen:

– lampen op de steigers

– noodstroomverlichting in clubgebouw en aggregaat-container in geval het dieselaggregaat uitvalt

– aansluiten stopcontact bij de hoofdsteiger

– stroomvoorziening camera’s en beveiligingssysteem

– verlichting P-plaats

Het terrein willen we tijdens het seizoen ook graag mooi houden. Daarvoor zoekt de onderhoud commissie ‘groen’ versterking voor maai werkzaamheden. De club heeft hiervoor een motormaaier, bosmaaiers en motor heggenschaar beschikbaar. Het steile talud wordt door een hovenier gemaaid, dus wij doen alleen de makkelijke stukken zelf.

Natuurlijk wordt er ook gezeild. De eerste zaterdag van de maand is er altijd een wedstrijd (in juli als uitzondering de 2e zaterdag). Lekker varen in onze nieuwe Whaly, boeien uitleggen, wedstrijd starten, vals gestarte boten opvolgen, koffie met wat lekkers voordat de eerste boten alweer door de finish komen. Tijden bijhouden, beetje rekenen (hebben we een programma voor) en een hele dag genieten rondom het water voordat de bbq begint. De wedstrijd commissie zoekt daarvoor nog een enthousiaste aanvulling. Opleiding en instructie wordt verzorgd, dus ook als je geen wedstrijd ervaring hebt kun je jezelf aanmelden.

Denk er even over na. Extra informatie voor de onderhoud commissie bij Ber Benders (0475 564702) en voor de wedstrijd commissie bij Menno van Dalen (0495 534623). Natuurlijk kun je ook een verzoek voor extra info naar het secretariaat sturen of je direct opgeven: thornerzc@gmail.com