Geslaagde open dag.

Wat wilden we nog meer tijdens de open dag. Mooi weer, fantastische shows en een gezellig terras.  Het was van begin tot eind een geweldige dag. We konden ons vergapen aan de skishows van de Maasmasters. Iedereen die een keer wilde waterskiën kreeg de kans en het moet gezegd worden. Ze deden het uitstekend. Sailability was een succes. En iedereen vermaakte zich prima in en om het water. En geen leuker vermaak dan leedvermaak. Want toen Magda en Frans in het water vielen toen ze met de boot van sailability bezig waren, was het gelach niet van de lucht.


 

 

 

 

Spontaan werd er na dit alles een gezellige bbq gehouden en met Hans en Arno kregen we er leuke muziek bij.
Kortom: een geslaagde dag.
Bijgevoegd een selectie van de foto’s van de open dag en een filmpje van de Maasmasters.
De link naar alle foto’s van de open dag.​​

https://photos.app.goo.gl/M72bijqcNRGTAsq89