Open lucht AVL.

Open lucht ALV goed geslaagd.

Eindelijk weer eens een vergadering en wat was het leuk om iedereen weer eens te zien.Dat was lang geleden. Bovendien kwam het zonnetje ook nog voor de dag, zodat het buiten goed toeven was. Moeten we toch vaker doen, een vergadering buiten, zo vlakbij het water. Je ziet nog eens wat. En gelukkig hebben we het net op tijd droog gehouden. Hoewel ik, toen er tijdens de vergadering een lekker windje opstak, wel een paar mensen hoorde zeggen dat ze meteen wilde gaan zeilen. Tsja, we blijven toch zeilers hé. Na de vergadering toog iedereen weer met stoel richting het clubhuis en het werd daarna ook nog even gezellig op anderhalve meter afstand van elkaar.
De notulen komen vast op de site te staan, maar er waren een aantal jubilarissen (zie foto’s) en wat waren er veel nieuwe leden en aspirant-leden. Allemaal heel hartelijk welkom natuurlijk. Ons clubje groeit en groeit en dan kan het toch alleen maar gezelliger worden. Helaas moeten we nog even wachten op groen licht voor de BBQ, de gezellige avonden met muziek, lekkere meezingers en het kampvuurtje. Avonden die vaak tot vroeg in de ochtend duren. Waarna iedereen zijn boot induikt voor een korte maar heerlijke nachtrust onder het dobberen van de boot, het geklapper van touwen en het gekwaak van kikkers in de vroege morgen. De plannen van de evenementencommissie  zijn er, maar ze moeten nog even in de ijskast blijven. Eens, ooit zal alles weer normaal worden en kunnen we weer. Komt vast goed. Voor iedereen die deze aparte ALV heeft gemist. Geniet van de foto’s.