Wedstrijd en foto’s 05-09-2020

Galerij

De dag begon slecht met regen en weinig wind. Maar gelukkig klaarde het tijdens de schippersmeting op en stak er ook een stevig windje op. Er waren 16 deelnemers en de organisatie had heel leuk besloten om de start en finish aan de andere kant van de plas (Koeweide) te doen. En daar zit je dan als verslaggever/ster met je fototoestel in de aanslag en bij ons clubhuis geen boot te bekennen. Nou ja heel in de verte zag je iedereen wel zeilen. Doordat er al heel vroeg een boot met drie leuke mannen binnenkwam, die dachten dat de wedstrijd na 1 manche was afgelopen (nieuwe leden en zij snappen dit geintje best wel) werd het wachten toch nog leuk :-)  Ze kwamen er gezellig bij zitten en zo kon ik ze wat wegwijs maken in onze club, die ik natuurlijk flink op heb gehemeld. Nou ja, met zo’n uitzicht is dat eigenlijk helemaal niet nodig. En je kunt ook mooie plaatjes schieten vanaf ons net zo mooie terras omdat er gelukkig een boei net voor het clubhuis lag en waar iedereen dus toch langs moest zeilen. Over de wedstrijd valt niet zo heel veel te vertellen. Veel boten, veel wind en een lekker zonnetje zo af en toe. Dat je je buitenboordmotor op moet halen tijdens een wedstrijd wordt vast niet meer vergeten. Dan zeil je toch wat sneller de volgende keer. En ik hoop dat Otto er niet heel erg gehavend uit is gekomen. Otto heel veel beterschap.
Wel zijn we het er allemaal over eens dat we toch onze gezellige BBQ avondjes missen en onze muzikanten ook. Dat het maar snel weer allemaal normaal mag worden.
De wedstrijduitslagen staan al elders op de site en de volgende en alweer laatste wedstrijd is op 3 oktober a.s..
Kom allemaal en als je niet meedoet hebben we nog altijd een gezellig en groot terras waar anderhalve meter geen enkel probleem is en waar je de wedstrijd goed kunt volgen.