Euregio regatta 2021

Beste wedstrijdzeiler(ster),
nadat de Euregio Regatta verleden jaar vanwege de bekende pandemie niet kon doorgaan, kijken wij nu reikhalzend uit naar september. Op de prachtige locatie van Maas en Roer en het schitterende vaargebied hopen wij weer een “mooi internationaal zeilevent” te kunnen organiseren. Met de prettige herinneringen aan de Euregio Regatta 2019 bij Ascloa gaan wij ons best doen, om de wedstrijden ook op een veilige manier te organiseren.
Wij houden uiteraard rekening met de dan geldende regels. De briefings en de verdere activiteiten plannen wij zoveel mogelijk buiten en op de terrassen.
Zoals jullie weten, wil de EUREGIO REGATTA de samenwerking tussen de Nederlandse, Duitse en Belgische zeilverenigingen en de zeilsport in het algemeen bevorderen.
Gepland zijn weer 5 tot 6 manches in diverse klassen en de wedstrijden zijn open voor alle zeilers, die zich op een sportieve manier op het water willen “meten”.
Jong, oud, geoefend- en beginnend zeiler; IEDEREEN IS WELKOM!
Belangrijk onderdeel is  dit jaar het “Zestienkwadraat- en het Laserevent”!
Ook nu weer zorgen wij voor een mooi avondprogramma met “culinaire hoogtepunten” en een heerlijk ontbijt op de zondagmorgen. Dit alles volgens de regels op een veilige manier en zoveel mogelijk buiten!
We hopen (weer) op jullie deelname en motiveer vooral jullie “vrienden en buren in de haven” dit ook te doen.
Wij verheugen ons op jullie aanmelding onder: www.euregioregatta.com en hier vinden jullie ook alle verdere info.
Tot ziens bij Maas & Roer op 11-12 september en veel zeilplezier deze zomer,