De Thorner Zeilclub beschikt over de volgende faciliteiten:

Clubgebouw: Zaal met bar, keuken en toiletten.

Terras met barbecue: genieten van het mooie weer met uitzicht op de Grote Hegge

Kade: tijdelijke aanmeerplaats voor leden

Trailerhelling met aanlegsteiger: kleine boten kunnen hier door leden te water gelaten worden

Jeugdhonk met omkleed cabines: voor de jeugdige zeilers onder ons

Haven: zes steigers met ruimte voor 150 boten. Mochten er leden zijn die overwegen een andere en vooral grotere zeilboot aan te schaffen dan is het raadzaam om VAN TE VOREN met de havenmeester Magda Syrier (magda.syrier@gmail.com) te overleggen of daar plaats voor is.

Nutsvoorzieningen: Geen. Er wordt gebruik gemaakt van een aggregaat en zonnepanelen om stroom te genereren voor het clubgebouw. De koelkast wordt koud gehouden met propaan. Drinkwater neemt iedereen van huis mee. Het toilet wordt gespoeld met water uit de Koeweide en loost op onze eigen IBA (Individuele Behandeling van Afvalwater, kortweg IBA, is een septic tank die het huishoudelijk afvalwater van een enkel gebouw zuivert)

Luchtfoto haven

De Thorner zeilclub in de zomer van 2018